Celebrity Anggun: Rawatan untuk semua masalah wajah ada di sini

Saturday, 15 December 2012

Rawatan untuk semua masalah wajah ada di sini

Masih buntu kerana semakin hari jerawat, jeragat, kulit kusan, bintik hitam, parut, white head & black head semakin menjadi-jadi? Inilah saatnya untuk anda ketahui...


Rahsia Bagaimana Menyelesaikan Masalah Kulit Wajah dalam masa 22 hari dengan Hanya 4 Langkah Mudah!


PERHATIAN: Segala tips-tips yang akan dikongsikan disini adalah FAKTA BENAR dan bahan-bahan yang digunakan untuk rawatan adalah 100% Asli dari Alam Semulajadi dan HALAL.



Adakah anda mengalami salah satu atau lebih daripada masalah berikut?

  • Jerawat Bernanah, Jerawat Batu, Jerawat Pasir dan Jerawat  kecil berwarna Merah?
  • Melasma, Pigmentasi, Bintik-bintik hitam, dan Anak Jeragat?
  • Kulit Sensitif dan Gatal-gatal?
  • Kulit Berminyak, Mudah ditumbuhi Jerawat dan Make Up mudah hilang?
  • Kulit Kusam, Kulit tidak sekata, Tidak bermaya dan Gelap?
  • Kulit Kering, Mengelupas dan Berkedut walau masih usia muda?
  • Pori-pori terbuka dan Lingkaran Bawah Mata Hitam?
  • White Head dan Black Haed?
  • Kulit sangat tegang, Keras dan berkerak?
  • Kulit matang, berkedut dan berusia 45 tahun ke atas?

Jika YA, samada anda wanita atau lelaki, remaja, dewasa, tua atau muda, dan ibu mengandung anda berada di laman yang betul. Teruskan membaca...



Coretan Pengalaman Penulis : Fifie Hirano
Lokasi: Setapak, Kuala Lumpur

Sahabat,
Saya faham dengan masalah anda kerana saya pernah mengalami masalah yang sama seperti anda. Keyakinan diri semakin hari semakin hilang apabila masalah kulit sensitif, jerawat batu bernanah dan kulit berminyak semakin hari semakin menjadi-jadi sehingga meninggalkan parut hitam yang tebal di sekeliling pipi, dahi dan dagu.

Usia saya masih muda ketika masalah wajah ini berlaku. Seawal usia 21 tahun. Pasti anda boleh bayangkan betapa runsingnya saya menghadapi masalah tersebut. Sehingga keyakinan diri sangat-sangat rendah ketika itu. Saya berasa sangat malu untuk keluar dari rumah bersama kawan-kawan yang lain. Bagaimana nak kahwin nanti dengan keadaan kulit wajah yang sangat teruk macam tu.

Kemudian saya mencuba produk-produk lain di pasaran yang harganya murah hinggalah ke harga yang mahal sehingga ada yang mencecah lebih seribu ringgit untuk satu set yang menjanjikan kesan yang baik namun  tiada perubahan pun pada wajah saya. Jerawat masih sangat aktif dan parut jerawat semakin bertambah.

Sehingga pada bulan June 2012, saya diperkenalkan oleh kawan saya satu produk berjenama "Zarraz Paramedical". Harganya sangat murah dan mampu saya perolehi ketika itu walaupun masih bergelar seorang penuntut di sebuah Institusi Pengajian Tinggi.

Dan hasil yang sangat mengejutkan, setelah sebulan menggunakan produk ni, wajah saya tidak lagi berjerawat, parut hitam, whitehead, kulit kusam dan semua masalah kulit saya telah dirawat sepenuhnya. Yang paling menggembirakan apabila muka sentiasa bersih, ceria, gebu dan sentiasa berseri sepanjang masa. Walaupun baru bangun tidur tapi muka kelihatan seperti baru lepas mandi.

Kini keyakinan saya dah kembali sepenuhnya. Saya tidak ragu-ragu lagi untuk berhadapan dengan orang ramai. Masalah wajah saya yang bertahun-tahun lamanya telah selesai. Tiada lagi masalah kulit wajah. Jadi, disebabkan saya amat yakin dengan produk yang mempunyai R&D selama 2 tahun sebelum dipasarkan ini, saya ambil inisiatif untuk kongsikan dengan anda semua supaya anda juga dapat kembalikan keyakinan dan "mahkota" kecantikan anda dengan sempurna.
Ms. Fifie, Empunya Blog

Jom ikuti perkongsian saya ni sampai habis. Sangat-sangat berbaloi dan telah diakui ramai. :)

Tanpa Melengahkan Masa, Saya Perkenalkan Produk Zarraz Paramedical Kepada Anda 

zarraz paramedical, 11 jenis produk zarraz paramedical, rawatan kulit sensitif, kulit berjerawat, masalah jerawat, skincare khas untuk jerawat, jeragat, eczema, parut,

Testimoni 1:
“Kalo dulu parut jerawat batu memang bnyk,bekas ciken pop pon bnyk.. Xde idea nk hilangkan mcm mana.. Tup2 diperkenalkan dengan Sun Protection SPF50.. Pakai dalam minggu yg pertama parut mula pudar. Genap sebulan hampir tidak kelihatan parut2 lama. Dan yg paling best lebam bwh mata pon tiada serta kulit nmpk glowing”
– Axabie Ismail, Kuala Lipis Pahang.


Testimoni 2:
“Sebagai orang yang bertauliah di dalam bidang kesihatan, saya amat cerewet memilih produk kecantikan kerana tidak semua produk di pasaran boleh dipastikan keberkesanan dan menafaatnya. Oleh kerana itu, saya memilih Zarraz Paramedical kerana ia bukan sekadar produk kecantikan, sebaliknya mempunyai unsur-unsur penjagaan dan penyuburan kulit yang lembut namun berkesan. Yang paling penting, produk Zarraz Paramedical selamat digunakan secara berterusan tanpa sebarang kesan sampingan. Ia merupakan salah satu amalan luaran untuk kekal awet muda”.
–Dr. Suraya Ariffin (49 Tahun), Cheras, Selangor.


Sekarang Mari Kita Kenal Dengan Lebih Dekat 10 Produk Keluaran Zarraz Paramedical


Terdapat 10 jenis penjagaan dan rawatan kulit daripada Zarraz Paramedical iaitu:-

1. CALMING CLEANSING MILK
zarraz paramedical, calming cleansing milk, masalah eczema, kulit sensitif, kulit gatal dan kemerahan, make up removing, rawatan salah guna produk

Sejenis Pembersih Susu semulajadi dengan gred tertinggi berasaskan akar manis dan ekstrak Ginkgo Biloba. Membantu membersihkan wajah dari debu dan kekotoran tanpa member kesan kepada tahap kelembutan kulit. Boleh digunakan untuk membersih mekap. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama jenis yang sensitif dan yang mengalami masalah eczema.


2. FIRMING CLEANSER
pencuci muka terbaik, pencuci muka kulit berminyak, pencuci muka tanpa buih, jerawat, jeragat, rawatan jerawat, rawatan jeragat
Pembersih muka yang berasaskan alam semulajadi dengan gred pudina tertinggi, Rosemary, Bunga Camomile dan Ekstrak Kayu Sugi. Membantu membersihkan kekotoran pada kulit dan membuatkan kulit terasa lebih segar dan cerah. Tanpa buih dan bebas dari bahan Sodium Laureth Sulfat (SLS).



3. REFRESHING HYDRATING LOTION
toner penutup liang pori, zarraz paramedical, refreshing hydrating lotion, masalah open pores, masalah pori-pori terbuka, rawatan liang roma besar, rawatan kulit berminyak

Merupakan losyen unik yang kompleks, mengadungi 10 jenis ekstrak tumbuhan untuk memberikan ketenangan pada kulit, membantu menyegarkan kulit yang lesu dan menambah kelembapan pada kulit. Juga menutup liang roma, mencegah kedutan dan membuatkan kulit terasa segar. Ini adalah formulasi yang sangat baik untuk semua jenis kulit.


4. SUN PROTECTION SPF50
zarraz paramedical, sun protection spf50, moisturizer terbaik, sunblock terbaik, rawatan jerawat, rawatan jeragat terbaik, masalah melasma, pigmentasi, kulit tidak sekata, masalah kulit kusam


Agen perlindungan UV yang berkesan melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya Matahari. Mengandungi 3 gabungan khasiat, Vitamin E, Bunga Matahari, Minyak Jojoba dan sebagai anti-oksida. Mengandungi khasiat di dalam raspberry yang mempunyai Anthocyanins membuatkan usia lebih muda 4 tahun dan juga anti-kanser!

5. STEM CELL SERUM
zarraz paramedical, stemcell serum, produk anti-aging terbaik, produk anti-wrinkles, masalah kulit kering, penuaan, kulit matang, masalah kulit keras, cara lembutkan kulit


Sejenis serum yang dapat menjana semua kerosakkan kulit, kolagen dan elastin di mana ia dapat mengurangkan kedutan dan garis halus supaya menjadi lebih lembut, muda dan sekata.




6. STEM CELL SLEEPING GEL
zarraz paramedical, stemcell sleeping gel, night cream terbaik, skincare melembutkan kulit, produk pencerahan, menyihatkan kulit, produk untuk kawasan mata, produk untuk peredaran darah yang baik

Sejenis gel yang dibuat khas untuk semua jenis kulit. Rawatan krim intensif yang digunakan pada waktu malam membantu menyeimbangkan semula tahap pH, melegakan, melembutkan, mencerahkan dan menyihatkan kulit. Juga boleh digunakan di kawasan mata untuk mendapatkan peredaran darah yang lebih baik.


7. ESSENCE SEBUM GEL
Formula Phyto bio-kejuruteraan gel yang sesuai untuk semua jenis kulit yang dapat mengurangkan bintik hitam, dan jerawat pada bahagian kulit yang terjejas tanpa kesan yang menyakitkan. Penyelenggaraan gel harian ini juga mengurangkan rembesan minyak, menutup liang roma, member perubahan jelas juga menghasilkan kulit yang licin serta memberikan hasil yang ketara di dalam 10 hari pemakaian.


8. I-MOISTURIZER


Dengan gred Enzymene Q10 dan minyak roseship, ia dapat memberikan kelembutan kepada kulit. Dapat mengurangkan garis-garis halus dan mencerahkan kulit anda serta menjadikan kulit anda lebih muda.




9. OXYGENATING RADIANT MASK
zarraz paramedical, oxygenating radiant mask, mask muka terbaik, mask anti anging, mask kulit matang, masalah kulit kusam, mask anti kedutan, serum mask, facial mask terbaik


Meningkatkan tahap oksigen dan kelembapan kepada kulit. Memberikan tenaga dan menguatkan tekstur kulit. Menjadikan kulit lebih sihat, licin, mencerahkan dan kulit lebih berseri.


10. CLARIFYING RENEWAL MASK
zarraz paramedical, clarifying renewal mask, mask muka berjerawat, mask kulit berminyak, facial kulit berjerawat, mask untuk jeragat, cara hilangkan jeragat, rawatan jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit tidak sekata
Mengeluarkan segala bahan kimia dan bakteria yg terkandung pada lapisan kulit. Merawat (renew) kembali kulit muka yang telah rosak. Dan pengimbangan Semula tahap pH. Kawalan kulit berminyak dan melegakan masalah jerawat. Juga baik untuk kulit sensitif. Membaiki dan membina sel baru untuk kulit.


Ok, itu sahaja mengenai produk... Jom ke bab seterusnya... :)


Sekarang, Mari kita Lihat Langkah Mudah untuk Menyelesaikan Masalah Wajah Anda...


LANGKAH 1: Tentukan Jenis Kulit & Masalah Wajah Anda

Analisa jenis kulit adalah perkara yang paling penting sebelum memilih sebarang produk kecantikan. Kenapa ianya sangat penting? Kerana jenis kulit setiap orang adalah berbeza-beza. Ramai orang yang mengalami keadaan seperti ini.

Contohnya, Siti & Sarah sama-sama menggunakan Produk  Jenama A, dan Siti mendapat kesan yang sangat baik dan memuaskan hati manakala Sarah pula tidak mendapat apa-apa kesan baik malah kulit wajah semakin gelap dan kusam.

Ini berlaku kerana apabila anda gagal untuk mengenalpasti jenis kulit anda. Dan anda membeli produk tersebut semata-mata kerana melihat testimoni-testimoni yang berjaya mendapat wajah yang cantik.

Adalah kesilapan yang sangat teruk apabila anda membeli produk yang tiada pilihan lain mengikut jenis Kulit.

Contohnya Jenama X yang hanya mempunyai 1 Jenis produk seperti Pencuci muka, Sabun Muka dan sebagainya yang memberikan testimoni-testimoni yang banyak. Jangan sesekali membeli produk yang tiada produk pilihan mengikut jenis & masalah kulit. Jika ia menjanjikan produk tersebut adalah sesuai untuk semua jenis kulit, ternyata itu adalah SALAH!

Oleh itu, mari kenalpasti dengan lebih tepat jenis-jenis kulit wajah anda.

Terdapat 6 jenis kulit yang perlu anda kenalpasti dan ketahui iaitu:-

1. Kulit Normal
  • Kulit jenis biasa (normal) adalah kurniaan Tuhan iaitu kulit kelihatan halus dan bersih seperti kulit bayi.
  • Warna Kulit Sekata
  • Kulit yang sihat dan bersinar
  • Imbangan antara kulit berminyak dan kering adalah sama rata.

2. Kulit Kering
  • Kekurangan minyak yang dikeluarkan oleh kalenjer sebum.
  • Kedutan dan garis halus mulai timbul.
  • Kebiasaan kulit ini bebas dari jerawat.
  • Kenalpastikan dengan cara tekan pipi anda dengan jari telunjuk dan halakan ke arah hidung secara lembut dan perlahan-lahan. Jika terdapat garis-garis menunjukkan kulit anda adalah kering.

3. Kulit Berminyak
  • Kalenjer sebum terlalu aktif mengeluarkan minyak pada muka.
  • Kulit jenis ini biasanya kelihatan tebal dengan pori-pori terbuka.
  • Masalah-masalah yang biasa di hadapi adalah seperti Whitehead, Blackhead, Jerawat, Pori-pori terbuka & Parut.

4. Kulit Sensitif
  • Kulit Kemerahan.
  • Kulitnya pecah-pecah, kemerahan dan pedih.
  • Kapilari pecah di sisi pipi & hidung.
  • Kulit terlalu sensitif dengan alahan seperti habuk.
  • Kesalahan penggunaan kosmetik akan mempengaruhi kulit tersebut.

5. Kulit Gabungan (Kombinasi)
  • Kawasan T-zone (Dahi, hidung & dagu) berminyak, manakala kawasan lain iaitu pipi adalah kering / biasa.
  • Keadaan pori pori adalah sekata dan halus.

6. Kulit Matang
  • Kedutan dan garis tebal kelihatan pada wajah terutama di bahagian pipi dan dahi.
  • Kulit berkedut dan jatuh.
  • Tiada penjagaan kulit dari awak usia.
  • Disebabkan salah guna produk dan makanan tidak seimbang.


LANGKAH 2: Gunakan Produk Asas iaitu Set Bio Nutricare

Apakah itu Set Bio Nutricare?
Set Bio Nutri Care ini bertindak mengawal tahap kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi. Set ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit walaupun ianya mempunyai masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, berparut dan sebagainya tanpa mengira umur. Set ini mampu menghilangkan kedutan dan menganjalkan kulit sehingga kelihatan muda sentiasa.

Zarraz Paramedical, set bio nutricare, produk kecantikan semulajadi, masalah kulit berjerawat, masalah kulit kusam, jeragat, whitehead, blackhead, jerawat bernanah, jerawat batu, acne,

Jenis-jenis Produk yang terdapat dalam set Bio Nutri Care ini adalah seperti berikut:-

1. FIRMING CLEANSER
  • Diformulakan bersama Peppermint & Rosemary
  • Mencuci dan membersihkan tanpa menyebabkan kulit  kering.
  • Anti-oxidan/anti-inflamasi/anti-microb.
  • Hanya menggunakan bahan semulajadi dan aromaterapi (kulit akan terasa sejuk, segar, meredakan)
  • Kegunaan untuk semua jenis kulit . 
  • Kaya dengan mineral, nutrisi dan vitamin A, C, B6, Kalsium & Omega 3.
 Kelebihan utama dan ciri-ciri produk:-
  • Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan
  • Kulit akan terasa segar dan sejuk. Menyejukkan wajah hingga ke lapisan dalam.
  • Merupakan rawatan alternatif kepada masalah resdung
  • Mengurangkan rasa stress.
  • Bahan pelembab wajah dan keceriaan wajah yang baik.
  • Merangsang peredaran darah dan melegakan kekejangan otot.
  • Menggebu dan memudakan kulit wajah.
  • Mencegah jerawat menghaluskan kulit wajah dan bertindak mengecutkan tisu kulit.
  • Merawat luka dan lebam.


2. REFRESHING HYDRATING LOTION (Toner)
  • Diformulakan bersama buah peach & soy protein.
  • Bukan sekadar toner, tetapi air yang dirumuskan untuk penyuburan kulit. 
  • Anti-oxidan yang terbaik! 
  • 3M (Mencerah, Melembap & Menutup Liang Roma).
  • Tiada lagi kulit kusam! 
  • Mempunyai NMF iaitu Natural Moisturizing Factor.
  • Kaya dengan Amino acid, Vitamin A, B, C, Potassium & Niacin.
 Kelebihan utama dan ciri-ciri produk:-
  • Mengandungi Asid Amino dan Niacin untuk kesuburan kulit agar sentiasa kelihatan segar, sihat dan berseri.
  • Anti-bakteria dan anti-oksidan.
  • Kandungan antioksidan mampu menghalang radikal bebas ke atas wajah dan mencegah penuaan.
  • Menanggalkan sel kulit mati dan memperbaharui sel kulit baru.
  • Mencerahkan kulit gelap yang disebabkan oleh sinaran matahari, kesan bekas jerawat dan mengecilkan pori-pori wajah.
  • Mengatasi kulit kusam dan menghaluskan kulit.
  • Memutih dan melembabkan kulit.
  • Berupaya memegang kelembapan kulit.
  • Menjadikan kulit kekal lembab dan gebu sepanjang hari.


3. ESSENCE SEBUM GEL
  • Diformulakan bersama Wild Pansy + Witch Hazel.
  • Kegunaan siang dan malam sebagai serum rawatan tanpa mengeringkan @ mengelupaskan kulit.
  • Gel yang sangat lembut. Bertindak sebagai mencairkan minyak keras dan atasi masalah jerawat.
  • Mengecilkan liang roma terbuka.
  • Boleh digunakan untuk : Eczema dan Psoriasis
  • Anti-Allergic. 
  • 3M iaitu Meredakan, Menyejukkan & Menyembuhkan.
  • Kaya dengan Vitamin A, B, C, E & Iron.

Kelebihan Utama dan Ciri-ciri Produk:-
  • Merawat penyakit kulit, enzema, asma dan epilepsy.
  • Merawat enzema, jerawat, pruritus dan Impetigo.
  • Bertindak sebagai anti-radang bagi sebarang luka.
  • Witch Hazel adalah satu cara yang berkesan, lembut, dan semula jadi untuk merawat kulit jerawat atau berminyak.
  • Mengecutkan saluran darah yang lebam atau bengkak akibat jerawat, luka dan sebagainya.
  • Membersihkan kulit berkuman, menghapuskan bakteria dan melegakan keradangan.
  • Melegakan kulit gatal.
  • Menyegarkan (menyejukkan) kulit.
  • Mengecilkan riang roma yang terbuka.
  • Mengekalkan kelembapan kulit pada musin kering mahupun panas terik.


4. SUN PROTECTION SPF50
  • Diformulakan bersama Buah Raspberry & Bunga Lili Putih.
  • Pertahanan kulit untuk 500minit di bawah cahaya Ultra violet matahari.
  • 10x ganda anti-oxidant yang hebat berbanding buah tomato.
  • Membuatkan usia lebih muda 4 tahun dari usia kerana mempunyai bahan Anthocyanins.
  • Pertumbuhan kulit baru. Menghilangkan freckles, pigmentasi TANPA sakit & TANPA ada kesan buruk.
  • Kaya dengan Glycolic Acid & Ellagic Acid (Anti-Cancer!)
Kelebihan utama dan ciri-ciri produk:-
  • Medium anti-oksidan terbaik
  • Melindungi kulit anda daripada UVA & UVB selama 500 minit
  • Membunuh sel penyakit eczema, psoriasis dan kanser kulit
  • Jaminan kulit kelihatan muda 4 tahun dari sebelum
  • Meneutralkan radikal bebas yang memudaratkan kesihatan dalam tubuh.
  • Membersihkan kulit sehingga ke lapisan dermis dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengandungi zat antibakteria dan boleh membantu menurunkan kolesterol.
  • Melambatkan proses penuaan dan menjaga kulit dari paparan sinar UV sehingga kulit tidak mudah hitam.
  • Mengatasi dan merawat jerawat.
  • Menyembuhkan dan menghilangkan bekas luka di kulit.
  • Merawat dan mencegah pertumbuhan kanser serta membantu mengatur kadar kolesterol.
  • Menjaga kelembaban kulit, memberikan rawatan special bagi kulit kering, kulit iritasi dan kulit sensitif.

LANGKAH 3: Lakukan cara penggunaan produk seperti yang berikut:-

1. Basuh muka dengan air biasa kemudian sapukan Firming Cleanser di 5 titik point muka, sapu dengan rata dan biarkan selama 30 saat ke 2 minit. Setelah rasa berangin, ambil air setitik dua dan gosok membulat ke atas, kemudian bilas dengan air. Boleh pakai sehari 2 atau 3 kali. Cleanser ini tidak akan mengeringkan muka malah kulit bertambah cerah dan bersih.

2. Setelah wajah dikeringkan, ambil Refreshing Hidrating Lotion (Toner) dan letakkan pada tapak tangan kemudian dap dap pada semua bahagian muka. Tidak perlu menggunakan kapas dan tidak perlu digosok pada muka. Hanya letakkan pada tapak tangan dan dap dap pada semua bahagian muka.


3. Kemudian ambil Essence Sebum Gel dan sapu pada kawasan berminyak, berjerawat, berjeragat, white head, black head, laing roma terbuka dll. Pakailah setiap kali selepas mencuci muka. Kesan permulaan hanya 1 ke 2 hari mungkin, anda akan merasa gatal bagi yang mengalami resdung atau pernah guna produk yang mempunyai bahan kimia. Dan ada juga yang merasa pedih bagi yang banyak sel mati kulit. Ini merupakan kesan penyembuhannya untuk bunuh bakteria. Kemudian anda akan rasa gian atau ketagih, rasa ingin selalu pakai sebab mungkin makin lama makin rasa sedap dan segar. Semua masalah akan dibuang tanpa pengelupasan.

4. Sesudah itu, ambil pula Sun Protection SPF50 (Sunblock) iaitu krim siang yang mampu mencerahkan tanpa berminyak. Sapu pada 1 wajah kemudian oleskan dengan lemah lembut ke seluruh wajah sehingga menyerap. Lebihkan pada kawasan yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, dark eye ring, eye bag, parut, enzema, sensitif, tempat celahan sulit dan lain-lain. Boleh digunakan 2 atau 3 kali sehari. Pemakaian yang lebih kerap akan memberi kesan Glowing (Gebu dan Bersinar) dengan cepat. Sun Protection SPF50 juga boleh digunakan pada waktu malam jika anda belum masuk tidur.

Pada waktu malam juga anda perlu mengulangi cara-cara penggunaan seperti di atas. Melainkan jika kulit wajah anda adalah normal dan tidak mempunyai sebarang masalah, anda perlu menggunakan stemcell sleeping gel untuk meningkatkan tahap kesuburan dan ketegangan kulit anda.

Itu sahaja  langkah mudah untuk mengatasi masalah wajah anda! Mudah bukan? Semudah A, B, C... :)

Jadi, Berapa Harganya? RM8,000...? RM5,000...? RM1,000...? RM500...?

Sebenarnya bukanlah harga setinggi itu. Jangan terkejut pula. Tapi kalau anda pergi treatment di SPA atau Klinik pakar kulit yang selalu iklan di TV, harga boleh jadi lebih daripada itu. Sekarang, jom lihat berapakah harganya...

Hanya RM265
Penghantaran PERCUMA
1 Set (4 Item)
harga terendah zarraz paramedical, harga murah produk zarraz, cara tempahan produk zarraz, zarraz paramedical


Set ini adalah Set Bio Nutri Care yang wajib digunakan untuk semua jenis.
Namun untuk kulit yang bermasalah atau yang memerlukan rawatan, terdapat produk lain yang perlu ditambah ke dalam set ini.

"Wahhh, Murahnya!!! Biar betul...?" Ya Betul, Memang Murah! Tapi Nanti Dulu, Jom Lihat Pula Pakej Rawatan Masalah Wajah yang Ditawarkan. Jangan Terkejut! :)

Pakej Rawatan adalah seperti berikut:-

1. Set Kulit Normal/Kulit Biasa.
Produk-produknya adalah, Set Bio Nutricare + Stemcell Sleeping Gel
Harga RM330

2. Set untuk jenis Kulit Kering dan Kusam
Produk-produknya adalah, Set Bio Nutricare + i-Moisturizer + Oxygenating Radiant Mask
Harga RM360

3. Set Untuk Jenis Kulit Berminyak dan Berjerawat
Produk-produknya adalah, Set Bio Nutricare + Clarifying Renewal Mask
Harga RM290

4. Set Untuk Kulit Sensitif
Produk-produknya adalah, Set Bio Nutricare + Calming Cleansing Milk
Harga RM335

5. Set untuk Kulit Gabungan / Kombinasi
Produk-produknya adalah, Essence Sebum Gel + Clarifying Renewal Mask
Harga RM360

6. Set untuk Kulit Matang
Produk-produknya adalah Set Bio Nutricare + Stemcell Serum + Oxygenating Radiant mask
Harga RM375

7. Set untuk Masalah Jeragat & Parut
Produk-produknya adalah Set Bio Nutricare + Stemcell Serum + Clarifying Renewal Mask
Harga RM375

8. Set untuk Masalah White Head & Black Head
Produk-produknya adalah Set Bio Nutricare + Stemcell Sleeping Gel
Harga RM330


9. Set untuk Eczema, Kulit Gatal & Panau
Produk-produknya adalah Set Bio Nutricare + Calming Cleansing Milk
Harga RM335

Haaa, Apa Lagi... Jom Tempah Sekarang. Jika anda KLIK Butang "Buy Now" Di Bawah ini saat ini juga, anda mungkin mendapat harga yang lebih murah lagi.

cara order produk zarraz paramedical, how to order zarraz product, zarraz paramedical, jerawat, jeragat, kulit kusam, parut, kulit kering, kulit berminyak


JIKA ANDA TIDAK BERTINDAK SEKARANG, INI YANG AKAN TERJADI KEPADA ANDA:
  • Jerawat anda semakin bertambah dan bernanah.
  • Pori-pori akan terbuka luas sehingga boleh dimasuki seekor lalat.
  • Parut jerawat dan bintik-bintik hitam akan terus merebak di seluruh wajah anda.
  • Kulit Muka anda akan ditumbuhi kerak dan menjadi keras seperti tanah liat yang kering.
  • Anda akan menjadi sangat runsing apabila tarikh perkahwinan semakin dekat namun masalah wajah makin menjadi-jadi.
  • Suami anda akan merasa malu untuk mengajak anda ke majlis-majlis makan malam.
  • Keyakinan diri menjadi sangat rendah sehingga malu untuk berhadapan dengan orang.
  • Siang malam asyik fikir masalah jerawat, menyebabkan prestasi pekerjaan atau pelajaran anda merosot.
  • Masalah Eczema anda akan semakin membesar dan kulit anda akan menjadi seperti kerak nasi.


Jadi bertindak lah sekarang! Kembalikan kesempurnaan diri anda! Wajah anda mahkota utama anda! Jangan sampai terlambat....

5 sebab kenapa Anda harus membeli daripada website ini:-
  • Harga adalah sangat-sangat MURAH dengan  pakej Penghantaran PERCUMA
  • Penghantaran yang CEPAT, SELAMAT dan DIJAMIN Sampai Selewat-lewatnya 3 Hari bekerja selepas pembayaran telah dilakukan.
  • Status Tempahan dan Perjalan Produk Boleh disemak di website ini
  • Langkah yang sangat MUDAH untuk membuat tempahan
  • KONSULTASI Kulit diberikan secara PERCUMA
  • Kualiti pembungkusan terjamin (3 lapisan pembalut dan kotak).



Apa kata mereka yang telah menggunakan produk ini:-


Testimoni 1:-



Testimoni 2:-

masalah jerawat teruk, ubat jerawat yang paling mujarab, rawatan utama masalah jerawat, jerawat bernanah, jerawat, batu, jerawat degil, kulit sensitif
Mempunyai masalah jerawat sejak berumur 12 tahun dan telah menggunakan bermacama-maca jenis produk sehingga abis ribuan ringgit. Namun semua memberikan result yang menghampakan. Sehinggalah berjumpa dengan produk Zarraz Paramedical ini. Dan Alhamdullilah, setelah sebulan menggunakan produk Zarraz, jerawat telah kecut dan kering. Hanya tinggal parut sahaja lagi. -Pn. Flora, Ampang.


Testimoni 3

testimoni pengguna produk zarraz paramedical, produk pencerahan yang baik, rawatan utama jerawat, jeragat, pigmentasi,
Testimoni selepas 7 minit penggunaan produk zarraz. wajah yang dahulunya kusam kembali berseri tanpa menggunakkan bedak asas, foundation & moisturizer. Pn Zainin testimoni dr Meru Kelang.Teruja menggunakan produk Zarraz Paramedical.Perubahan nyata selepas menggunakan produk penjagaan wajah Bio Nutricare.Selepas itu mengikuti Program Begkel PKZ1 &PKZ11 anjuran Zarraz Paramedical.Kini beliau merupakan usahawanita Mobile Spa                                                          Zarraz Paramedical. –Pn. Zainin, Meru Kelang.



Testimoni 4:-

testimoni pengguna produk zarraz paramedical, zarraz paramedical, skincare terbaik dan selamat, rawatan jerawat, rawatan jeragat, pigmentasi, psoriasis, eczema, panau
Pengakuan daripada para pengguna Zarraz Paramedical
Testimoni 5:-

testimoni pengguna produk zarraz paramedical, zarraz paramedical, skincare terbaik, rawatan jerawat terbaik, rawatan jeragat terbaik, panau, pigmentasi, melasma,
Pengakuan sendiri dari pengguna yang baru beberapa minit menggunakan produk Zarraz Paramedical

Testimoni 6:-

testimoni pengguna produk zarraz paramedical, zarraz paramedical, rawatan jerawat terbaik, rawatan melasma terbaik, rawatan jeragat terbaik, pigmentasi, melasma, panau, psoriasis, eczema
Testimoni daripada seorang pelajar lelaki yang telah mencuba bermacam-macam jenis produk sehingga merasa berputus asa. Namun setelah berjumpa dengan produk zarraz ini, keyakinan beliau telah kembali semula.

Zarraz Paramedical di keratan Akhbar & Media Tempatan

Anzalna Nasir, Zarraz Paramedical, Artis Pengguna Zarraz, produk zarraz paramedical,
Penulis bersama Artis Anzalna Nasir di Segment Azpirasi Zarraz Bertempat di Concorde Hotel Shah Alam Pada 05 Jan 2013
duta produk zarraz paramedical, artis pengguna zarraz paramedical, kesan produk zarraz paramedical
Mstar Online - Artis Anzalna Nasir mengaku menggunakan produk Zarraz Paramedical ini sejak 6 bulan yang lepas. Beliau bukanlah Duta Produk ini tetapi pengguna tegar produk sahaja.

zarraz paramedical di harian metro
Zarraz Paramedical di Harian Metro

zarraz paramedical di harian Metro
Zarraz Paramedical di Harian Metro

zarraz paramedical di harian metro, produk skincare terbaik dan selamat digunakan
Zarraz paramedical di Harian Metro

zarraz paramedical, set rawatan kulit yang lengkap, rawatan masalah jerawat yang selamat dan berkesan
Zarraz Paramedical di Berita Harian

zarraz paramedical di laman murai, set rawatan jerawat terbaik, set rawatan jeragat yang terbaik dan selamat
Zarraz Paramedical di lama Murai dot com

zarraz paramedical di wanita mingguan, majalah wanita mingguan, set lengkap kecantikan yang selamat dan berkesan
Zarraz Paramedical di Majalah Wanita

zarraz paramedical bersama azam pitt, azam pitt, produk pilihan azam pitt
Zarraz Paramedical menjadi pilihan Artis Azam Pitt

zarraz paramedical di majalah mingguan pancaindera
Zarraz Paramedical di Majalah Mingguan (Pancaindera)

Gambar-gambar Event & Function Zarraz Paramedical

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak,

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata,

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

zarraz paramedical, set rawatan jerawat, set rawatan jeragat, masalah pigmentasi, masalah jerawat, masalah jeragat, masalah resdung, masalah kulit berminyak, tona kulit tidak sekata, masalah eczema, psoriasis, kulit gatal, kulit sensitif

produk pilihan artis, rawatan jerawat yang terbaik, jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma, kulit kering, kulit berjerawat

Seperti yang kami katakan, harga kami adalah harga yang TERMURAH di pasaran. Jangan hairan jika hanya tinggal beberapa unit sahaja lagi sebelum harga dinaikkan ke harga asal.


Jangan tunggu lagi, tempahlah sekarang dan kembalikan "MAHKOTA" kecantikan anda sebelum hilang selamanya!
how to order zarraz paramedical, pembelian dan penghantaran zarraz paramedical, cara tempahan produk zarraz

Elegance increase your Confident

No comments:

Post a Comment